Saturday, December 12, 2015

Last gig of the year!


Tonight is my last gig of this year -it´s been a pretty hectic week with a lot of work and this is the third nights of performing in a row but I´M SO EXCITED! i get to share the stage with some of my favourite people <3 See you at Tehdas everyone!!!

Remember to rign up for the Korkkarikimmellys-workshop soon so it´ll happen! 

Oletko aina halunnut kävellä korkokengillä, mutta uskallus loppuu? Miten jalat jaksaa koko illan upeissa (mutta epäkäytännöllisissä) kengissä? Huutavatko jalat hoosiannaa pikkujoulusesongin jäljiltä? Tässä upea mahdollisuus valmistautua vastaanottamaan uusi vuosi säihkyvästi ja itsevarmuutta uhkuen!
Työpajassa käydään läpi korkkari-asiaa kenkien valinnasta perus kävely-ja liikkumistekniikkaan ja opetellaan pari perus-poseerausliikettä esim. valokuviin. Tuntien aikana tehdään fyysisiä harjoitteita ja helppoa koreografiaa, joten varaa matkaan tanssimiseen sopivat kengät ja mukava liikuntavaatetus (esim. legginsit) sekä vesipullo! Tunnilla myös lihaskunto-osuus!

Myös lahjakorttina pukinkonttiin! Lahjakorttiasioissa laita meiliä perhosvoltti@gmail.com.

Paikkoja rajoitetusti! Ilmoittautuminen aukeaa 5.12.2015. 

Opettaja Gigi Praline on suomiburleskin vakikasvoja vuodesta 2010 ja kuuluu Burleskinstituutin opettajakuntaan. Hänellä on esiintymiskokemusta sekä kotimaisilta että ulkomaisilta lavoilta ja hän on 1/3 Thee Dizzy Daisies-triosta. Gigi opettaa mm. burleskitanssia The Shangri-La Studiolla Helsingissä.

No comments:

Post a Comment