Monday, June 29, 2015

More workshops!

Minäkin Kimmellän!- burleskin alkeet työpajoja pidetään kaksi elokuussa sirkuskoulu Perhosvoltti -tiloissa Tikkurilassa Vantaalla! Ilmoittautumisinfot linkin kautta!
I will be teaching more burlesque basics- workshops this time in Vantaa! More info through the link!

Burleskin alkeet workshop su 9.8 klo 13-15 ja 15.30-17.30 Tikkurilan uimahallin peilisalissa
Kahden tunnin työpaja jossa tutustutaan burleskin historiaan ja tehdään kehollisia harjoitteita yhdessä. Työpajassa harjoitellaan mm. katsekontaktin ottamista, sensuellia liikkumista pilke silmäkulmassa (bump&grind, shimmy), löydetään oman kehon ihanimmat kohdat ja tehdään hauskoja treenejä puuhkien ja hanskojen kanssa. Ei sisällä riisumista! Pajassa saattaa tulla lämmin mutta varsinaisia hikitreenejä emme pidä.
Pukeutuminen: rento, mukava asu jossa mielellään näkee kehon muodot ja jossa on helppo liikkua. Korkokengät auttavat ryhdin ja liikkumisen kanssa mutta eivät ole pakollisia!
Muuta: voit halutessasi ottaa mukaan muistiinpanovälineet mutta tärkeintä on avoin mieli ja pilke silmäkulmassa!
Kurssi tarkoitettu yli15v ja aikuisille, opettaja Gigi Praline Hinta: 29e
Opettajasta:
Gigi Praline on suomiburleskin vakikasvoja vuodesta 2010. Hän on esiintynyt sekä Suomessa että ulkomailla soolona sekä Thee Dizzy Daisies ryhmän kanssa. Gigi on yksi Burleskinstituutin opettajista ja hänellä on vankka kasvatus-ja opettaja-alan kokemus. Opetuskielenä suomi mutta myös sujuva ruotsi ja englanti tarvittaessa.

(c) Kaylin Idora


No comments:

Post a Comment